Menü

Ingatlanjogi tevékenységünk az ingatlanok közvetlen eladására és vásárlására irányuló hagyományos adásvétel tranzakciókon túl a vagyonátruházás keretében történő ingatlanértékesítést, - és szerzést is felöleli, mind magyar, mind pedig angol nyelven. Ügyfeleink között tudhatunk magánszemélyeket, illetve vállalkozásokat, köztük a piac nagyobb ingatlan befektetőit is, közülük is kiemeljük egy elsődlegesen hazai illetve Kelet-közép európai irodaházak felvásárlásával, építésével és üzemeltetésével foglalkozó multinacionális vállalatot.

A fenti tranzakciók lezárását követően sem engedjük el ügyfeleink kezét, üzleti partnereink közreműködésével segítséget tudunk nyújtani a megvásárolt ingatlanok – elsősorban irodaházak – üzemeltetésében, hasznosításában, így vállaljuk bérleti szerződések kétnyelvű előkészítését és komplett letárgyalását is.

Építőipari kivitelezési projektekben is szívesen veszünk részt, szintén két nyelven, a hazai viszonylatban kevéssé használt, azonban a felek számára kiegyensúlyozott szerződéses kapcsolatot lehetővé tevő FIDIC nemzetközi szerződés struktúráját is jól ismerjük és örömmel használjuk, jó tapasztalatokkal.

Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen nemzetközi szerződés alkalmazásával már több, budapesti „A” kategóriás irodaház felépítésében részt vehettünk, egészen az alapoktól, az épület befejezésén át a bérleti szerződések aláírásáig. Fantasztikus hozzájárulni egy ilyen konstruktív beruházáshoz és látni, hogy az első földmunkákból hogyan lesz egy több tízezer négyzetméter kiadását lehetővé tevő irodaépület.

Jól ismerjük mind a megrendelői, mind pedig a vállalkozói oldal elvárásait, a biztosítékok rendszerét, a kárfelelősség szabályait. Ezen ismeretekkel felvértezve tudjuk végigkísérni ügyfeleinket a potenciális terület megvásárlásától kezdve, egészen az adott beruházás 100%-os kihasználtságáig.